Fotograf: Marie Ullnert/Göteborg & co

Skolresa

Boende för skolresan till Göteborg

  • Passar till grupper
  • Centralt beläget
  • Sällskapsytor

Välkommen till ett riktigt bra vandrarhem för din skolresa. Vi har rum i flera storlekar och kan därigenom få ihop en fördelning efter era önskemål, så att lärare och eventuell chaufför får bo lite mer privat och eleverna fördelas upp i tex 3-6 bäddsrum.

Vi ligger centralt i staden och är en bra utgångspunkt med direkta spårvagnslinjer till tex Liseberg, Universeum och övriga centrum. Vårt läge intill parken Slottsskogen, gör också att det är lätt att hitta aktiviteter när ni har ledig tid. Din skolklass har både möjlighet att laga mat på vandrarhemmet, eller att äta på någon av de närliggande restaurangerna.

Vi serverar en stor frukostbuffé på morgonen och frukostmatsalen är sedan öppen till sent på kvällen som sällskapsrum. Här finns biljard och det går att låna sällskapsspel. Vi har även bollar, rack, kubb och andra utespel till utlåning.

Vi har totalt plats för ca 270 personer och är då stora nog att kunna erbjuda en dygnetruntöppen reception. Det skapar en extra trygghet för din grupp att det alltid är personal på plats. Vi har också tvättstuga och torkrum.

Vandrarhem för skolklasser i Göteborg

Göteborg är en fantastisk stad för en skolresa, med mycket att göra och uppleva. Om er klass ska åka till Göteborg på klassresa, och dessutom letar efter ett vandrarhem inne i staden som har nära till allt och som är fräscht, trevligt och inbjudande - då är ni välkomna att boka boende för er klassresa hos oss på Slottsskogens Hostel.

Träningsläger

Boende för ditt träningsläger i Göteborg

  • Centralt i Göteborg
  • Möjlighet att laga mat
  • Tvätt och torkmöjlighet

Letar din idrottsklubb efter ett centralt beläget, fräscht och trevligt vandrarhem i Göteborg? Oavsett om ni ska på träningsläger, eller ska tävla i Göteborg har vi det perfekta boendet för grupper. Vi har rum i flera storlekar, så att tex utövarna kan bo i lite större rum och ledare i mindre rum. Ni har tillgång till samlingslokal, tvättstuga, torkrum och bastu.

Vi ligger intill parken Slottsskogen i centrala Göteborg, där ni har bra möjligheter till uppvärmning och övningar. Det är bra kommunikationer och gångavstånd till många av Göteborgs sevärdheter.

Vi kan anpassa frukostbuffén till din grupps önskemål både vad gäller tid och innehåll. Ni kan även använda våra gästkök för att laga övriga måltider. Hos oss på Slottsskogens Hostel bor ni både centralt och bra, och kan koncentrera er på träningen, tävlingen och att uppleva Göteborg från sin allra bästa sida.